dinsdag 22 december 2015

Prima dag met twee overwinningen

Auteur: Stefan Kuipers

Nee, er zijn geen dubbele rondes! Naast dat ik zelf mijn toernooi speel, coach ik en passant Liam Vrolijk. Zelf had ik vandaag een vrij degelijke overwinning met zwart (al was ik op het einde nog slordig), maar ook Liam had een knappe overwinning en daarmee zijn eerste IM-scalp. In onderstaand fragment even een korte uitleg van Liam over het beslissende moment in zijn partij.

Liam houdt zelf ook een leuke blog bij: http://schaakverslagen-liam.blogspot.nl/

Naast mijn eigen partij, staat ook die van Liam in de viewer onderaan deze post.


1 opmerking:

  1. Knappe overwinning Liam, leuk dat je het fragment meteen even hebt gedeeld. Op naar de volgende IM-scalp! :)

    grt Arjon

    BeantwoordenVerwijderen